U bent van harte welkom!

Tel: 06 - 50 855 705 / 06 - 44 06 30 46 / Info@occasions4u.nlOccasions Apeldoorn

Occasions Apeldoorn

Bent u op zoek naar occasions in Apeldoorn? Dan bent u bij Occasions 4U aan het juiste adres. In ons pand aan de Nagelpoelweg 9 vindt u een ruim assortiment van gebruikte auto’s. 

Verschillende soorten occasions

U vindt bij ons occasions uit Apeldoorn van verschillende merken, types, bouwjaren en prijsklassen. Of u nu op zoek bent naar jong gebruikt of juist naar een goedkope auto die al wat ouder mag zijn. Naast in- en verkoop van occasions in Apeldoorn kunt u bij Occasions 4U ook terecht voor onderhoud en reparatie van uw auto. Ook uw apk kunt u door ons laten uitvoeren en wij beschikken over een airco service.

Zoekopdracht

Bent u op zoek naar specifieke occasions in Apeldoorn? Bijvoorbeeld van een bepaald met of type of juist in een bepaalde prijsklasse? Dan kunt u ook een zoekopdracht opzetten. U geeft aan ons uw wensen door en wij gaan voor u op zoek. 

Showroom

Wilt u onze showroom een bezoek brengen? Wij zijn op maandag, dinsdag, vrijdag en zaterdag tussen 8.00 en 18.00 uur geopend. Op woensdag en donderdag werken wij alleen op afspraak.

Wilt u een afspraak maken of heeft u nog vragen? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 06 - 50 855 705 of stuur een mailtje naar info@occasions4u.nl. U kunt natuurlijk tijdens openingstijden ook altijd even langskomen in onze showroom om ons huidige aanbod te bekijken.