U bent van harte welkom!

Tel: 06 - 50 855 705 / 06 - 44 06 30 46 / Info@occasions4u.nlAirco service Apeldoorn

Heeft u een airco in uw auto? Dan is regelmatig onderhoud belangrijk. Bij Occasions 4U kunt u terecht voor een airco service in Apeldoorn.

Comfortabel en veilig rijden

 Airconditioning bevordert het comfort in de auto en daarmee ook de verkeersveiligheid. De lucht wordt gekoeld en gereinigd. Door de verdamper is de luchtvochtigheid in de auto ook minder. Hierdoor zijn beslagen ramen ook sneller verholpen.

Slecht voor uw gezondheid en uw portemonnee

Airco service Apeldoorn

Een slecht werkende airco is slecht voor de gezondheid. Bacteriën en schimmels kunnen zich in de lamellen nestelen. Hierdoor kunt u klachten krijgen zoals hoofdpijn, verstopte neus en verkoudheid, u kunt hier ziek van worden. Daarnaast verbruikt u met een slecht werkende airco veel meer brandstof doordat de compressor veel harder moet werken als er te weinig koelmiddel is. Daarom is het van belang om uw airco jaarlijks te laten checken. 

Wat doen we tijdens de airco service?

Onze airco service in Apeldoorn bestaat uit:

  • Het legen van het systeem

  • Vacumeren

  • Lektest

  • Druktest

  • Diagnose stellen

  • Hervullen met koudemiddel

  • Afgifte certificaat

Naast de airco service in Apeldoorn kunt u bij Occasions 4U ook terecht voor onderhoud, remmen, banden, koppeling, reparaties en apk in Apeldoorn

Maak nu een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor onze airco service in Apeldoorn of een van onze andere diensten? Vul dan dan op onze website het afspraakformulier in. U kunt hier ook uw voorkeursdatum en tijdstip invullen. Wij komen hier zo spoedig mogelijk bij u op terug. U kunt natuurlijk ook altijd even bellen of een mailtje sturen.